29.8.2013

Tunnelmia UudenPolvenMuseon tanssitapahtuman jälkeen


Tämän vuoden UudenPolvenMuseon tanssitapahtuma on nähty ja koettu ja jälkitunnelmat ovat olleet pelkästään positiiviset! Tapahtuman jälkeisessä viikkopalaverissa söimme tuotantoporukan kanssa tapahtumasta jääneitä lakuja ja hymyilimme tyytyväisyyttä. Kaikki meni hienosti nappiin. Ohjelmisto oli kerrassaan upea ja yleisö oli löytänyt ilahduttavan runsaslukuisena paikalle. Tila-asia mikä vielä kesällä näyttäytyi ikävänä yllätyksenä, oli kääntynyt meidän puolelle. Tilaa oli reilusti tanssia ja hengittää. Hikoiluttava kuumuuskaan ei tänä vuonna vaivannut.

Haru, kor. Virpi Juntti Tanssi: Hanna Savolainen & Roosa-Johanna Ikäheimo Kuva: Matti Häyrynen

Alustavien puheiden mukaan UudenPolvenMuseo ei tule jatkamaan toimintaansa Säynätsalon vanhalla kuitulevytehtaalla. Myös UudenPolvenMuseon tanssitapahtuman on tässä tilanteessa uuden suunnanhaun edessä. Elokuinen tanssitapahtuma tulee jatkumaan, mutta missä ja millä muotoa ovat vielä kysymyksiä, jotka jäävät tässä vaiheessa avoimiksi. Tapahtumalle on alueella kysyntää ja tähän tarpeeseen haluamme ehdottomasti myös jatkossa vastata. Tapahtuman poikkitaiteellisuus on ollut ehdoton valtti ja tätä puolta kehitämme entisestään.

William William, kor. & tanssi: Mira Kautto & Jamila Johnson-Small Kuva: Matti Häyrynen


Iso kiitos kaikille tämän vuoden tapahtumaan osallistujille ja mukavia alkusyksyn päiviä täältä Tanssin Keskuksen toimistolta

Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti